Održan susret TK "Dinamo" i TK "Tivoli"

Kao nastavak dobre saradnje izmedju klubova iz Pančeva i Temišvara, Tenis klub Dinamo je u periodu 18.10.-19.10.2014.god, bio domaćin Tenis klubu Tivoli iz Temišvara. TK Dinamo je i ovog puta, četvrtom po redu, na najbolji mogući način ugostio 20-oro veterana i rekreativaca iz Temišvara, o čemu najbolje govore utisci svih učesnika.

Prvog dana, odigrano je 16 singl mečeva, igranih na dva dobijena seta. Nakon prvog dana, gosti su bili uspešniji, i poveli su sa 9:7

Drugog dana na programu su bili dublovi. Odigrano je 9 dubl mečeva, nakon kojih su takodje gosti bili uspešniji sa 5:4.

Ukupnim rezultatom, nakon oba dana, sa 14 prema 11 - gosti su ovoga puta bili uspešniji.

Medjutim, rezultat je kod ovih susreta uvek u drugom planu. Glavni cilj je održavanje i podizanje saradnje izmedju klubova na viši nivo, kao i promocija tenisa uključivanjem juniorskih selekcija u  program saradnje. Kao rezultat dobre saradnje i srdačnog gostoprimstva, u proleće naredne godine, veterani i rekreativci TK Dinamo otputovaće u Temišvar na novi susret sa veteranima i rekreativcima TK Tivoli.

Dogovoren je i odlazak juniora takmičara na duel sa juniorima takmičarima iz Temišvara, kao i razmena trenerskih znanja i iskustava sa trenerima iz Temišvara.

 

Više slika sa ovog druženja možete pogledati u galeriji...